Meniu
Your Cart

Transport gratuit la toate comenzile de peste 1450 lei

Blog RSS Feed

15 apr. Construiește-ți Propriul PC de Gaming în 2024: Componente și Pași de Asamblare
alex 0
Construiește-ți Propriul PC de Gaming în 2024: Componente și Pași de AsamblareÎn 2024, a construi un PC de gaming de la zero rămâne una dintre cele mai satisfăcătoare experiențe pentru pasionații de tehnologie. Acest proces nu doar că îți oferă contr..
10 apr. Construiește-ți Propriul PC de Gaming: Un Ghid Pas cu Pas
alex 0 2
Construiește-ți Propriul PC de Gaming: Un Ghid Pas cu PasÎntr-o eră în care gamingul a devenit mai mult decât o simplă formă de divertisment, construirea propriului PC de gaming reprezintă o adevărată aventură tehnologică. Acest proces nu doar că îți..
09 apr. PC de Gaming vs. Consolă în 2024: Decizia Definitivă
alex 0 3
PC de Gaming vs. Consolă în 2024: Decizia DefinitivăAlegerea dintre un PC de gaming și o consolă a fost întotdeauna o dilemă pentru jucători. În 2024, această alegere devine și mai complexă, datorită avansurilor tehnologice și a schimbărilor în prefe..
08 apr. Ghidul Tău pentru Build-uri de PC cu Buget Moderat în 2024
alex 0 5
Ghidul Tău pentru Build-uri de PC cu Buget Moderat în 2024Chiar și în 2024, pasionații de gaming cu un buget moderat pot construi un PC capabil să ruleze o gamă largă de jocuri recente, oferind o experiență de gaming satisfăcătoare fără a sparge banc..
04 apr. Pregătește-te pentru Jocurile din 2024: Configurarea PC-ului de Gaming Definitiv
alex 0 6
Pregătește-te pentru Jocurile din 2024: Configurarea PC-ului de Gaming DefinitivAnul 2024 promite să fie unul remarcabil pentru lumea gamingului, cu lansări de jocuri care vor redefinești genurile și vor împinge limitele tehnologiei actuale. Pentru a..
03 apr. Navigând Prin Capcanele Pieței PC-urilor: Un Ghid pentru Cumpărătorii Inteligenți
alex 0 4
Navigând Prin Capcanele Pieței PC-urilor: Un Ghid pentru Cumpărătorii InteligențiÎntr-o lume tehnologică în continuă expansiune, piața PC-urilor nu este imună la practicile necinstite. Înșelătoriile pot lua multe forme, de la specificații supraestima..
02 apr. De la Fundamente la Frontierele Tehnologiei: PC-urile de Înaltă Calitate Atunci vs Acum
alex 0 2
De la Fundamente la Frontierele Tehnologiei: PC-urile de Înaltă Calitate Atunci vs AcumTehnologia PC-urilor a parcurs un drum lung de la primele calculatoare personale la mașinile extraordinar de puternice pe care le cunoaștem astăzi. Diferențele din..
01 apr. Ghidul Tău pentru Construirea unui PC de Gaming în 2024
alex 0 4
Ghidul Tău pentru Construirea unui PC de Gaming în 2024Construirea propriului PC de gaming poate fi o aventură tehnologică gratifiantă, permițându-ți să-ți personalizezi experiența de gaming până la cele mai mici detalii. În 2024, cu avansul tehnolog..
29 mar. De la Pixeli la Realitate Virtuală: Călătoria Gamerilor de-a Lungul Generațiilor
alex 0 4
De la Pixeli la Realitate Virtuală: Călătoria Gamerilor de-a Lungul GenerațiilorLumea gamingului a evoluat extraordinar, de la simpli pixeli și sprite-uri bidimensionale, la universuri expansive, realiste și imersive. Această călătorie nu doar că a t..
28 mar. NVIDIA DLSS 3.0 vs 3.5: O Nouă Eră în Gaming
alex 0 5
NVIDIA DLSS 3.0 vs 3.5: O Nouă Eră în GamingCu fiecare versiune nouă, NVIDIA continuă să inoveze și să împingă limitele a ceea ce este posibil în materie de performanță și calitate vizuală în jocuri. Deep Learning Super Sampling (DLSS) este la baza a..
27 mar. Intel și Noua Eră a Plăcilor Video: Performanță, Specificații și XeSS
alex 0 4
Intel și Noua Eră a Plăcilor Video: Performanță, Specificații și XeSSÎntr-o lume dominată de NVIDIA și AMD, Intel intră cu forță pe piața plăcilor video, promițând o combinație impresionantă de performanță și eficiență cu gama sa de GPU-uri Xe. În 20..
26 mar. Diferența dintre RTX 4080 SUPER și RTX 4090: O Analiză pentru Gameri și Creatori de Conținut
alex 0 7
Diferența dintre RTX 4080 SUPER și RTX 4090: O Analiză pentru Gameri și Creatori de ConținutÎn 2024, NVIDIA continuă să domine piața de plăci video cu lansarea a două powerhouse-uri: RTX 4080 SUPER și RTX 4090. Ambele GPU-uri promit performanțe remar..
Afişare 1 - 12 din 147 (13 pagini)
Politica Cookies
Cand vizitezi site-ul pctechnetium.ro acesta poate stoca sau prelua informatii in browser-ul sau device-ul dvs sub forma de cookie. Vezi politica de confidentialitate