Meniu
Your Cart

Transport gratuit la toate comenzile de peste 1450 lei

Termeni si Conditii

 Termeni si conditii – Technetium ACS

Termeni si conditii

Termenii si conditiile cuprind si se iau in considerare impreuna cu urmaroarele subgrupe:

  • Politica de confidentialitate - 
  • Garantii si service - 
  • Comanda si livrare - 

TECHNETIUM ACS S.R.L. este o societate romaneasca, cu capital 100% romanesc, cu sediul social in Bucuresti, sector 2, Punct de lucru: Bucuresti, sector 2, Bulevardul Lacul Tei 113, bloc 6, parter, camera 3, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/13062/2021, avand codul unic de inregistrare 44663080.

 

I. Accesul la site

Accesul site-ului pctechnetium.ro de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor si implica acceptul dumneavoastra cu privire la acestia, reprezentand o intelegere intre parti. TECHNETIUM ACS SRL isi rezerva dreptul de a cere despagubiri sub forma legala celor care au incalcat aceste reguli.

Informatiile oferite pe acest site sunt gratuite. Toti utilizatorii Internetului au acces la acestea.

 

II. Copyright

Continutul (imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi si alte date prezente pe acest site) nu poate fi reprodus, modificat, transferat, publicat, afisat, transmis sau inregistrat fara acordul prealabil, in scris, al TECHNETIUM ACS SRL. Acesta este proprietatea TECHNETIUM ACS SRL si al furnizorilor sai si este aparat de legea drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei TECHNETIUM ACS SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

III. Informatii personale

Utilizatorii trebuie sa introduca date adevarate, exacte si complete despre acestia. In cazul furnizarii de informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, ne rezervam dreptul de a suspenda sau desfiinta contul dumneavoastra TECHNETIUM ACS SRL va utiliza informatiile introduse in formularul de comanda in interes propriu. Aceste date nu vor fi facute publice. Utilizatorii au dreptul de a-si modifica informatiile introduse la efectuarea comenzii. Dar daca se constata ca datele introduse nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, ne rezervam dreptul de a suspenda sau desfiinta contul dumneavoastra.

Prin incarcarea, postarea sau transmiterea de informatii prin sau catre site-ul nostru utilizatorii acorda lui TECHNETIUM ACS SRL dreptul de a folosi sau distribui aceste informatii.

Utilizatorii sunt responsabili pentru toate actiunile care decurg din accesarea contului si utilizarea parolei personale. TECHNETIUM ACS SRL nu poate fi facut responsabil pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

 

IV. Securitatea datelor personale

Datele clientilor vor putea fi utilizate de catre TECHNETIUM ACS SRL pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, etc.

Datele personale ale utilizatorilor vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale.TECHNETIUM ACS SRL se angajeaza sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si TECHNETIUM ACS SRL.

Pe partea de securitate TECHNETIUM ACS SRL a implementat si un certificat de securitate SSL, pentru a asigura confidentialitatea datelor transmise si pentru a demonstra autenticitatea site-ului pctechnetium.ro 

TECHNETIUM ACS SRL se obliga sa respecte drepturile utilizatorilor conferite de legea nr. 677/2001 completata cu legea nr. 506/2004, iar la cererea in scris trimisa la adresa din Bucuresti, sector 2, Bulevardul Lacul Tei 113, bloc 6, parter, camera 3, se obliga:

  • sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau sa transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora.
  • sa inceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorilor.

 

TECHNETIUM ACS SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de:

 

TECHNETIUM ACS SRL prin platforma ROMARG SRL garanteaza securitatea sistemelor informatice.

Datele cardului bancar (numar de card, data expirarii, etc.) nu sunt transferate sau stocate pe serverele TECHNETIUM ACS SRL .

In cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de card, sunt introduse direct in sistemele Visa sau MasterCard, iar in cazul in care cardul a fost emis de catre o banca certificata in sistemul 3D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea clientului in acest sistem.

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI pctechnetium.ro  SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL pctechnetium.ro , VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI pctechnetium.ro  SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

 

V. Site-ul pctechnetium.ro 

Site-ul pctechnetium.ro este un magazin online pus la dispozitia clientilor de catre TECHNETIUM ACS SRL.

 

VI. Pret

Preturile prezente pe site includ TVA (19%).

Preturile sunt actualizate zilnic. Valoarea facturii va fi cea din momentul confirmarii ei de catre unul din operatorii nostrii.

 

VII. Modalitati de plata

Plata se poate efectua:

  • Numerar sau cu cardul prin POS, pentru comenzile care se ridica de la sediul TECHNETIUM ACS SRL, din Bucuresti, sector 2, Bulevardul Lacul Tei 113, bloc 6, parter, camera 3.
  • Ramburs, agentului firmei de curierat, in momentul primirii produselor.
  • Online cu cardul de credit/debit.