Meniu
Your Cart

Transport gratuit la toate comenzile de peste 1450 lei

Solid State Drive (SSD) M.2 PCIE Gen 3.0 x4 PATRIOT P300 256 GB

Solid State Drive (SSD) M.2 PCIE Gen 3.0 x4 PATRIOT P300 256 GB
New Hot
Solid State Drive (SSD) M.2 PCIE Gen 3.0 x4 PATRIOT P300 256 GB
  • Stoc: In Stoc
  • Model: SSD PATRIOT P300 256GB M.2
  • SKU: P300P256GM28
87 lei
Fără TVA: 87 lei

 

 

 

 

Solid State Drive(SSD) M.2 PCIE Gen 3.0 x4 PATRIOT P300 256 GB

SSD Patriot P300 de 256 GB este o unitate de stocare de înaltă performanță, concepută pentru a oferi o experiență rapidă și fiabilă în ceea ce privește stocarea datelor.

Cu o capacitate de 256 GB, acest SSD oferă suficient spațiu pentru a stoca sisteme de operare, aplicații, jocuri și fișiere personale. Indiferent dacă ești un gamer pasionat, un profesionist în domeniul multimedia sau pur și simplu dorești să-ți îmbunătățești viteza și performanța sistemului tău, acest SSD îți va satisface nevoile.

Patriot P300 utilizează tehnologia NAND Flash și interfața NVMe (Non-Volatile Memory Express) pentru a obține viteze de citire și scriere extrem de rapide. Acest lucru se traduce printr-un timp de acces redus, transferuri de date rapide și performanță generală îmbunătățită. În plus, SSD-ul beneficiază de o memorie tampon DRAM pentru a asigura performanță constantă în orice sarcină.

Cu un factor de formă compact și compatibilitate universală, SSD-ul Patriot P300 se integrează ușor în sistemele desktop sau laptop existente. De asemenea, beneficiază de funcții de securitate și protecție a datelor, precum criptarea hardware AES de 256 de biți, asigurând confidențialitatea și integritatea informațiilor stocate pe unitate.

În concluzie, SSD-ul Patriot P300 de 256 GB oferă performanță remarcabilă, viteze ridicate de transfer și o capacitate generoasă de stocare, reprezentând o alegere excelentă pentru îmbunătățirea sistemului tău și pentru a beneficia de o experiență rapidă și eficientă în utilizarea datelor.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Politica Cookies
Cand vizitezi site-ul pctechnetium.ro acesta poate stoca sau prelua informatii in browser-ul sau device-ul dvs sub forma de cookie. Vezi politica de confidentialitate